subota, 2. svibnja 2015.

Favoriti - travanj 2015. #3


Još jedni favoriti! Ja stvarno ne znam kad je ovaj svibanj već stigao, zašto meni vrijeme tako brzo prolazi... još samo 6 tjedana i škola - doviđenja, no kada se sjetim kako su divni bili svibanj i lipanj prošle godine, radije bih išla cijelu godinu u školu. Testovi i usmeni svaki dan, barem po dva, plač. Bit će me ovdje još manje, no trudit ću se. Samo da to završi pa da vrijeme trošim samo na osobe i stvari koje volim! :)



Da prvo spomenem Balea Aqua Serum. Apsolutni favorit! O samom proizvodu ću izbacit post danas tokom dana/noći i napisati što me oduševilo kod njega.

Zatim, Labello Lip Butter - vanilla&macadamia. Obožavam gaaa! Miris me podsjeća na neki puding, šta ja znam, ali uglavnom - njega je izvrsna, na usnama se fino rastopi i ono najzanimljivije (meni) - dugo traje! Ja sam osoba koja mazalice za usne potroši za 2 tjedna. Prva stvar ujutro - stavljam labelo, zadnja stvar prije spavanja - the same. 

Balea krema za ruke s pumpicom, miris borovnica. Njega nije Bog zna što, ali mirišiiii! Najviše sam koristila nju.

Aveo balzam za usne - čudan čudan miris. Neki mentol, ali jaki. Vjerojatno se ne bi svima svidjelo, ali na usnama sve 5. Stavljam ga prije ruža jer nije uopće masnjikav kako bi to očekivala od ovakvog proizvoda.

Avon naturals body whip - liljan&gardenija. Stvar pronađena u ladici! Dobila sam ovo prošle godine i prala me faza da mi smeta svaki jači miris u kremama, a ovo fakat jako miriši. Sada mi, eto, i više nego odgovara! Koža je tako lijepo hidratizirana i to traje, traje.

Nevenova mast - dala mi ju je baka, nemam pojma od kud joj, spašava laktove i koljena na mojoj vječito isušenoj koži tijela. (zaboravih uslikati)

I za kraj, nova ljubav. Poklon iz Riyadha. (sad kak' se zove... ‏‎Arabian Oud Moon 14 Purple Day - recimo) Ne može se usporediti ni sa kojim parfemom! Za ovo su svi naši parfemi male mace. Meni cijeli ormar miriše po ovoj divoti, a čak i kada se vratim iz izlaska dim cigareta ga nije ubio, on je i dalje tu. Kičasta boca mi je posebna, imam filing kao da je iz kineskog, a radi se o malo boljem parfemu.


-nema dekorative, wow


Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? Kakva su vaša mišljenja?
Pišite mi, vaša Leonarda! :)

4 komentara:

  1. Balea serum će mi biti taman za ljeto :) da me zabljesne hidratacijom. I labello je uvijek must have :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! Ovo bude idealna stvar za vrućine jer je lagano. :D Daa, moram još isprobati druge verzije. :P

      Izbriši
  2. aveo balzam sam koristila i miris je stvarno po zescem mentolu, meni se svidjao :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, meni je možda malo prejak, ali sve se to zanemari kada on meni u jednoj noći potpuno sredi kriminalno stanje na usnama, a za nekih 5/6kn. :D

      Izbriši