subota, 12. rujna 2015.

ESSENCE lipliner ~ 12 wish me a rose (nova)

Kao što svi već znamo, najdraže olovke su imale neke promjene. 
Sada im je čep u boji same olovke, nije nešto prebitno, ali ok. Vidjela sam kod drugih da je došlo do promjena u boji satin muave. Još mi je ostalo nešto stare i nadam se da nije velika razlika, a o teksturi ćemo uskoro.


Rok trajanja - 36 mjeseci
Količina - 1g
Cijena - 8,90kn 

Prvi Essence lipliner mi je bio, normalno, satin muave. Koristim ga već nekoliko mjeseci jer je boja odlična, a bila sam apsolutno sigurna da mi neće pristajati. Znači sve najbolje.

Wish me a rose je rođendanski poklon od moje M. (hvala, hvala, baš si draga) jer je znala da te olovke valjaju, a i ja sam si htjela baš ovu kupiti pa je ženska uskočila.


Očekivala sam istu stvar kao i prije, no i nije baš tako. Tekstura je dosta promijenjena. Olovka je suha dosta (jest da ona duže ostaje na usnama, ali nije mi to to). Stare su mi ipak bile mrvicu draže, no naviknut ću se i na ove.
*obaaaaavezno dobra hidratacija prije olovke jer će izgledati presuho na usnama

Boja je divna. Ja općenito volim ovakve nijanse tako da me ova oduševila.
Jako je nosiva, za školu taman, no opet Vam to sve ovisi i o prirodnoj boji vaših usana. Na meni sve izgleda puno crvenkastije.


Nemam više što reći o ovom proizvodu, nema potrebe izdvajati veću lovu za nešto, ove olovke su stvarno zadovoljavajuće i svakako ću kupiti i ostale.

Imate li ovaj proizvod? Jeste li uočili razlike kod ovih "novih"?
Pišite mi, vaša Leonarda! :)

4 komentara:

  1. Ja već odavno skupljam sve nijanse :D stvarno je velika šteta što su promijenili teksturu... sve koje ja sad imam su uber-kremaste i vrlo lake za korištenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daa, sad mi je žao što nemam zalihe stare satin muave ahaha :(

      Izbriši
  2. Imam sve olovke starog dizajna, a mogu ti reći da mi po slikama wish me rose izgleda puno tamnije nego stara verzija. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, nažalost, nisam isprobala ovu nijansu u staroj verziji, ali i s ovom sam zadovoljna. Služi svrsi! :P

      Izbriši