subota, 19. rujna 2015.

ESSENCE Quattro eyeshadow palette ~ 01 to die for

Ovo je još jedan rođendanski poklon koji me ugodno iznenadio!
Riječ je o Essence paletici s 4 sjenila u kojoj ima shimmerastih, sjajnih i matt nijansi. Apsolutno prekrasne boje koje su iskoristive za svakodnevne lookove, a opet se može postići i look za večernji izlazak.

Rok trajanja - 24 mjeseca
Količina - 5g
Cijena - 25,90kn 


Sjenila dolaze u ambalaži koja je izrađena od relativno čvrste transparentne plastike i sigurni ste da Vam se neće otvoriti u torbi. Jako mi je zgodna raspodjela sjenila.
Boje se dosta dugo zadržavaju na kapcima, ne nastaje nikakav nered. Izuzetno ih je lako nanositi i pigmentirane su i bez ikakve baze, no u ulozi baze ja sam koristila Essence big bright eyes u nijansi highlight it... nude! Odlično odrađuje posao i ne promijeni boju sjenila te produži trajnost i poboljša pigmentaciju.


Nijanse su zbilja jako lijepe i upotrebljive. 1. nijansu gotovo uvijek stavljam u unutarnji kut oka i kao highlighter dok je 2. zadužena za bazno sjenilo na kapku. 4. nijansa je obavezna za taj "cut crease" dok 3. idealno naglašava "outer V" jer mi je najdraža, dosta je sjajna i pigmentirana - baš kao i ostale.

*big bright eyes u highlight it... nude kao baza

*moram priznati da sam oduševljena kamerom na mobitelu, fotke su ispale baš kako sam htjela

Jeste li isprobale koju Essence paleticu i biste li voljele? Kako Vam se sviđaju boje?
Pišite mi, vaša Leonarda! :)

Broj komentara: 6: