subota, 26. rujna 2015.

ESSENCE studio nails ~ jelly pearls

Pozdrav svima, danas Vam pišem o hidratantnom gelu za nokte!
Pošto su mi nokti otkako je škola počela katastrofalni, kupujem sve što je namijenjeno njezi i oporavku noktiju. Ne znam tipkati s ovako kratkima, izlistali su mi se i popucali jer nisam lakirana Eveline 8in1, doslovno sakrivam ruke, bljak.

Što Essence kaže?
...vitamini za tvoje nokte… hidratantni gel za njegu voćnog mirisa obnavlja nokte. Umasiraj hidratantni gel za njegu noktiju s pro-vitaminom B5 da se oslobodi bademovo ulje ukapsulirano u bisere. Ovaj gel se upija jako brzo i neće ostaviti iza sebe masni sloj na noktima.

Rok trajanja - 6 mjesecI
Količina - 8ml
Cijena - 15,90kn - kupljeno za 9,90kn



Bila sam izuzetno lijena u zadnje vrijeme i isprobala sam gel i zaboravila na njega tako da je na slici dosta duži nokat jer je uslikano kada sam ga prvi puta isprobala.

No eto, sada intenzivno mackam svim glupostima nokte i pazim ih što više mogu da narastu što prije.


Gel je lagane teksture, brzoupijajuć. (kada ga nanesem na drugo ruku, na prvoj je skoro sav upio) Izuzetno ugodnog voćnog mirisa.

Ambalaža je klasična kao i kod svih Essence lakova, gel se aplikatorom lako nanosi.

Koža oko noktiju nakon dan-dva bude obnovljena i hidratizirana pa smatram da je ovo idealan par za Eveline 8in1 koji dosta isušuje.


Imate li ovaj proizvod ili biste li ga voljele imati? Kakav je Vama?
Pišite mi, vaša Leonarda! :)


Broj komentara: 8:

  1. Imala sam onaj manji gel Studio nails koji pospješuje rast noktiju...koristila sam njega uz Eveline bazu, običnu Afroditinu kremu za nokte i ruke, i Olival bademovo ulje za kožu,kosu i nokte..i riješila sam problem. I samu me prije to mučilo, pogotovo zbog prokletstva nas blogera da sve testiramo, slikamo i objavljujemo....a ja nisam imala niti jedan post o lakovima :) Ako ti ovaj ne budem djelovao probaj neku kombinaciju ovih proizvoda, meni je djelovalo, nadam se da će i tebi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam nabavila Afroditinu za ruke i nokte, a ulja, srećom, uvijek imam previše, nadam se da će uspjeti. Hvala ti na savjetima! <3 :D

      Izbriši
  2. Eveline 8in1 je odličan proizvod za jačanje noktiju, no smrt je za kutikula, bar kod mene. Essence studio nails nisam probala, ali kako jako volim Essence lakove, probat ću i ovaj tretman :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daa, moje isto uništi ako paralelno ne koristim nešto i za njih! :S

      Izbriši
  3. Eveline 8u1 i sve ćeš probleme riješiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma znam, godinama ga koristim, ali jednostavno barem jednom godišnje dođe do ovakve situacije ahaha :P

      Izbriši
  4. Evelin 8u1 i meni svaki puta pomogne. :)

    OdgovoriIzbriši