ponedjeljak, 6. srpnja 2015.

Favoriti - lipanj 2015. #4

Bok, žene! Ne znam kako je sa vama, ali ja sam ovih dana maksimalno lijena... gledam serije do 2, 3 i budim se najkasnije u 12:30 jer ne propuštam ni jednu epizodu Hitne službe na RTL-u, izvučem ležaljku i na sunce. To je svakako za mene nova zanimacija. Do sada sam njegovala svoju prokletu aristokratski blijedu put i onda sam otišla na bazen pa me bilo sram skinuti se, k'o smrt sam, baš bolesno i sada sam odlučila da želim biti tamnija! Aha, odmah sam otišla po Biobazino suho ulje koje kombiniram s kremom sa nekim spf-om i tako, pray for me!


Hajde da se bacimo sada na favorite proteklog mjeseca!

Ovu Avon Care kremicu s aloe verom i krastavcem sam kupila sa sitne pare, radilo se o nekih dvadesetak kuna. Gelaste je teksture što mi je bilo faking inovativno! Baš mi paše po ovim vrućinama, super je osvježavajuć miris i fino hidratizira kožu. (namijenjena je masnoj i mješovitoj koži) 



Balea kremasto-uljni losion s bademom je vjerojatno prvi losion za tijelo koji je nakon prve uporabe zasjenio sve ostale mazalice na polici. Tubica mi je pri kraju, konstantno ga koristim i odličan je za moju izrazito suhu i problematičnu kožu tijela! (miriše božanstveno, i vi po njemu, i vaš krevet, i vaša odjeća)

Labello Classic Care, znate onaj plavi - opet se našao u svakodnevnoj uporabi jer nakon svih tih s raznim glupostima, ovom sam uvijek vjerna, uvijek obavi posao kako treba! (sada sam, zbog izlaganja suncu, uzela onaj žuti, spf 30)

Afroditina krema za ruke i nokte od kamilice mi je kao i plavo labello, klasik. Uvijek obavi svoj posao kako treba, baka mi ju je dala i hvala joj što me podsjetila kako je ova krema dobra!



Sada da se malo prebacimo na dekorativu! Stvar koja je pretežno bila na mojim usnama je Essence lipliner u, ne biste vjerovali, nijansi 06 satin muave. Oduševljena sam! Ne vjerujem da nešto što ne košta ni 10kn može biti ovako dobro, o boji da ne govorim, I'm so in love. Moram po ostale boje...

Essence big bright eyes u nijansi highlight it...nude! Od kad sam ju prvi put stavila na waterline, više mi makeup nije potpun ako ju ne stavim. Koristim ju za highlight ispod obrva, kao bazu za svjetla sjenila, čak obrubim usne njom, ali pazim da dobro izblendam onda.

Essence Lash Princess volume maskara me baš oborila. Ove skuplje nisu vrijedne pažnje, ali stvarno! Stavim samo ovu, čak i bez uvijača i cure me znaju pitati imam li umjetne trepavice. Znači valja.



MaxFactor Colour Elixir u nijansi Ruby Tuesday nije bio tako često u uporabi, no nakon što sam ubrala komentare kako mi "pravo dobro stoji" kada sam bila na svatovima, zavoljela sam ga! Inače ne nosim crvenu često jer ju smatram nekako dosta napadnom na sebi.
Isto tako nosila sam i
Catrice ULTIMATE Colour ruž u nijansi 350 MATTador. Ime mi je baš kul.
U jednoj torbi sam tako otkrila i prošlogodišnji poklončić od MF, a riječ je o MaxFactor Xperience Sheer Gloss Balm u nijansi 04 Red Garnet koji čak ima i SPF 10, me like it. Odvratno mi je ako me usne peku od previše sunca.



Još malo crvene na noktima! Post o Essence the gel lak u nijansi 17 juicy love je već išao, nemam tu što za nadodati, to je ugl. "lak za ruke" dok je Catrice u nijansi 17 Caught On The Red Carpet "lak za noge" i tak to je.



To bi bilo to od mene, lipanj mi je bio stvarno stresan mjesec što se škole tiče no preživjela sam, nisam jedina.

Koristite li što od mojih favorita? Što vi kažete na njih?
Pišite mi, vaša Leonarda! :)

Broj komentara: 16:

  1. Ruby Tuesday imam i ja i obožavam ga! Uz L'Orealov Julianne, najdraži crvendać :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam u Bipi Julianne, preeekrasna nijansa! :)

      Izbriši
  2. Koristim ovu kremicu i baš sam se dvoumila da li da je recenziram, za 20-tak kn dobije se čak 100ml ,a stvarno je ok kremica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je jeftina, a baš godi licu po ovim vrućinama. Vrijedna pažnje. :D

      Izbriši
  3. Balea badem losion sam obožavala, ali sad ga više ne viđam po dućanima. Ili sam slijepa? XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A vidiš, ja ovaj u bjelovarskom DM-u uvijek vidim, a onog mi od pistacije nema, haha. Mislim, piše na njima da su LE, ali ne bi smjeli biti. :(

      Izbriši
  4. Moram priznati da nikada nisam probala Essence maskaru. Ne znam zasto, navadila sam se na one Maybelline, ali ovu cu na tvoju preporuku definitivno da kupim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te. :P Ja sam isto bila vjerna Maybelline maskarama, no od kad sam ovu proabala, stvarno ono. I dosta je jeftinija, mislim da je 27kn u RH. :D

      Izbriši
  5. Druženje s Balea losionom s bademom planiram ponovo na jesen, ako i dalje bude u prodaji :) Taman da odmorim od mirisa. Sviđa mi se i onaj drugi kremasto-uljni, s rozim čepom. Odlično njeguje, a miris je ljepši od ovog. Bar meni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad si vrtim u glavi onu policu s tim kremicama i ne mogu se sjetiti nekog s rozim čepom. Baš ću pogledati, hvala ti! :D <3

      Izbriši
    2. Moja greška, danas sam vidjela ovaj "s rozim čepom" i skontam da sam slagala boju xD U pitanju je blago narandžasti čep :D

      Izbriši
    3. Aaa tako znači, dobro, nisam još išla u DM. Sada ću znati koji. :D

      Izbriši
  6. lijepi favoriti :D
    za Essencu maskaru potpisuje :D ono košta manje od 25 kuna, a čuda mi napravi od trepavice :D i osjećam se nekako kao da koristim puno skuplji proizvod :D
    ovu kremu afroditinu za ruke od kamilice ću kupiti jednom :D
    Catriceov crveni lak mi se čini jako lijep :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš to! I onda kupim neku x puta skuplju i požalim, ova je mrak! :D
      Znam da ima više tih kremica osim kamilice tako da ću ih i ja još kupiti.
      Je je, jako je lijep, čak sam i pigmentacijom zadovoljna! :)

      Izbriši
  7. Imam Balea losion i Labello i obožavam! :) Catrice ima baš dobrih proizvoda, šteta što ga nema u Srbiji. Odličan post. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlične su im stvari! Da, stvarno šteta... a doći će kad-tad. :P

      Izbriši