ponedjeljak, 20. srpnja 2015.

MaxFactor MAX Effect ~ Pandora Ruby

Ovaj sam lak dobila kada sam šminkala jednu curu i baš sam bila presretna!
Inače, u slobodno vrijeme šminkam i poprilično mi je glupo nekome to sada naplatiti za ne znam kakve pare kada je to nešto u čemu prvenstveno ja uživam, a nema mi dražeg od zadovoljstva na licu onog kog "sredim"!

No hajde da se bacimo na lak!



Rok trajanja - 36 mjeseci
Količina - 4.5ml
Cijena - /

Postoji pozamašan izbor nijansi, ja već imam Pink Lolita s kojim nisam ni upola zadovoljna kao s Pandora Ruby nijansom.



Lak se lako nanosi, malo sam bila skeptična zbog četkice, činila mi se nekako "preobičnom i grubom."

Boja je odlična! Sama si ju vjerojatno nikada ne bih izabrala jer mi ne bi zapela za oko, a zapravo mi ovo najljepše stoji.


Tekstura mu je srednje gusta, no nažalost, koliko god se trudila biti precizna, vide se prijelazi. Nije to ništa strašno, ako niste picajzla što se tiče lakiranja noktiju, nećete ih ni primijetiti. 



Lakove nosim bez nekog ekstra base i top coata jer mi se to nikada neda kupiti, a znam da bi mi dobrodošli. Da ih imam, vjerojatno ne bih našla nikakvu manu ovom laku, a ovako se malo guli na vrhu.





Lakirate nokte MaxFactor lakovima? Kakvi su Vama? Koja Vam je najdraži brand lakova za nokte?
Pišite mi, vaša Leonarda! :)



2 komentara:

  1. Skuplji lakovi nisu mi se pokazali bas nista bolji od onih jeftinijih :/ Ova nijansa je lijepa, ali istina je da se vide prijelazi, mislim da bi trebao biti mozda mrvicu gusci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa to, da. Dobro, ovi se u umanjenoj verziji često daju uloviti na akcijama u pola cijene u DM - u, ali svakako bi trebali poraditi na formuli. :S

      Izbriši