nedjelja, 6. prosinca 2015.

TESTER BOX

Znam da jaaaaaako kasnim, ali eto, nikada nije kasno za lijepu priču o jednom odličnom projektu na našoj sceni koji me oduševio, a naravno riječ je o Tester Box-u!
Zahvaljujem se Ivani Blažoti što me odabrala za ambasadoricu te mi omogućila ovaj prvi box koji sam jedva dočekala. 
Dakle, cijena boxa je 100kn. Na Vama je da se prvo registrirate na njihovoj stranici i ispunite anketu kako bi proizvodi koji će Vam stići u boxu, biti namijenjeni baš Vama! (ako imate masnu kožu, ne ćete dobiti preparat za suhu, eto)


Box dođe u crnoj transportnoj kutiji, a on sam je jako lijepo dizajniran. Crn je sa slovima u nekoj ciklama boji. Box je inspiriran Audrey Hepburn pa zato i odiše takvom elegancijom. 



Kad ga otvorite, Vidjet ćete crni papir omotan ljubičastom mašnom i logo Tester Boxa koji mi se, ne znam zašto, ali baš jako sviđa pa sam ga sačuvala. Kada to otvorite - tek ste došli do glavnog djela!


Prvo što vidite je "kartica" s Audrey Hepburn i citatom " Elegancija je jedina ljepota koja ne blijedi", a na poleđini se nalaze imena svih proizvoda koji su se mogli naći u boxu u studenom i njihove full size cijene.


U mom boxu se našlo 7 proizvoda, a 2 su bila full size. Ja sam sasvim zadovoljna sadržajem svog boxa, a sad se možemo baciti na priču o svakom proizvodu.


Niveine proizvode za kosu jako volim jer imaju ugodan miris i svoj posao uvijek odrade kako treba, ovaj lak je odličan i moje šiške stoje cijeli dan na mjestu uz pomoć njega.


Alpsoties proizvode želim isprobati već jaaako dugo, ali uvijek mi je maalo puno za izdvojiti lovu za neki njihov proizvod tako da mi je ovo odlična proba prije nego li se odlučim želim li ovo mlijeko, a zaista želim! Ugodnog je mirisa iako sam mislila da mi se neće svidjeti jer ne volim miris nevena, no sve 5, a njega je stvarno odlična.


Amika suhi šampon me oduševio pakiranjem pa bih ga, i da ne valja, voljela imati na polici zbog preslatkog pakiranja, no ovaj šampon odlično obavlja posao i krasno miriše.


Neoviderm sam promatrala neko vrijeme, znala sam da je medicinski proizvod, ali također ga nisam isprobala. Iznenadio me svojim jakim mirisom jer sam očekivala nešto onako... "bolnički", znate na što mislim. Ovo je predobra stvar. Imala sam suhu kožu na licu i kada bih stavila puder, to bi bila katastrofa i meni je ova stvar stigla dan prije. Namazala sam ovu emulziju u dva sloja večer prije i ujutro je koža bila potpuno obnovljena!


Apivita lip care... stvar koja je predugo na wih-listi je napokon kod mene! Previše mi je od svog džeparca izdvojiti 70-ak kn za ovakvu stvar pa sam to uporno odgađala.
Ova stvar me također oduševila baš poput Neoviderma... usne su izgledale odlično nakon jednog dana, miris je onako, nečural. Ma odlična stvar.


I došli smo do zadnje stvari, a to je Avonova Big&False Lashes maskara.
Sjećate se kada je ta maskara izašla na tržište? Pa samo sam nju viđala po naslovnici i željela sam ju isprobati, no već sam imala neku svoju pa nisam htjela još jedan trošak.
Ova maskara ima četkicu koje ja izbjegavam. Prevelika je i uvijek ju namažem po cijelom oku što me užasno živcira. Formula je sama po sebi odlična. Maskara je turbo crna, ali samo da joj je ta četkica maaaalo tanja - bila bi savršena, no potrošit ću ja nju.

Sve u svemu, meni se ovo jako svidjelo i pokušat ću se povremeno počastiti Tester Box - om.

Što Vi mislite o Tester Box-u? Je li ispunio Vaša očekivanja?
Pišite mi, vaša Leonarda! :) 


Nema komentara:

Objavi komentar