četvrtak, 7. siječnja 2016.

BABYLOVE zaštitna krema za lice

Moje je lice poprilično hirovito i ima dijelova koji su katastrofalno masni pa sve do onih fakat suhih. Dugo sam tražila idealnu kremu, isprobala sam i one najobičnije pa do Clinique krema i Lancome seruma i nije bilo značajnih promjena, ali od ove kreme stvari su napokon krenule nabolje. 



Nakon 2 mjeseca korištenja smatram da mogu reći svoje mišljenje o njoj. 
Stvarno nisam znala više koju bih kremu uzela te sam ovu zapazila u Avenue Mall - u u DM - u za neke sitne novce i ono, uzet ću ju, šta se može loše dogoditi ako je za bebe.


Rok trajanja - 10/2017
Količina - 75ml
Cijena - ispod 20kn

Što Babylove kaže?
Lagana krema za lice s uljem avokada i suncokreta. Njeguje dječju kožu i čuva njezinu prirodnu vlažnost. Bez parafinskog ulja i sastojaka životinjskog podrijetla. *s izuzetkom na pčelinji vosak. Idealno i za odrasle s normalnom i osjetljivom kožom.


Krema dolazi u izrazito čvrstom pakiranju, podnosi svaki transport i padove. Poklopac je čvrst i kontrola nad doziranjem kreme je savršena. 



Krema je dosta bijela i gusta, nešto masnija, no jako se lijepo razmazuje. Fino upija u kožu tako da ju ja koristim i ujutro i navečer.



Jedina stvar koju zamjeram jest miris. Preeeviše parfema za dječju kremu, nekome će sigurno smetati jer ja inače nisam osjetljiva na to, ali kod ove mi je u početku bilo toga baš previše iako je miris dobar, no prejak. Srećom, ne zadržava se dugo.

Lice mi od ove kreme bude onako meko što mi je najbolji dio, a suhi dijelovi (pogotovo nos i brada) budu također meki na dodir i neisušeni.


Jeste li ikada isprobale neki Babylove proizvod? Što Vi kažete na njih?
Pišite mi, vaša Leonarda! :) 

4 komentara:

  1. Imam i tu i onu za zimu, obožavam ih! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam uzela ovu za početak jer sam se bojala da bi mi ta "zimska" mogla biti premasna, ali uzet cu i nju svakako. :D

      Izbriši
  2. Vidiš meni je premasna i teško upija :) Proslijedila sam je dalje...ali svatko ima drugačiji tip kože,drago mi je da se tebi dopala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa baš šteta! Mene bilo strah da će i meni biti premasna za T-zonu malo, no odgovara mi. :P

      Izbriši