četvrtak, 28. siječnja 2016.

BALEA ~ Lippen Öl Roll-on


Dugo sam ovu mazalicu promatrala kod stranih blogerki i napokon ju počela susretati po DM - u.
Dakle, riječ je o ulju za usne s roll-on aplikatorom (kokos) namijenjeno za suhe usne.



Rok trajanja - 11/2017
Količina - 10ml
Cijena - 19,90kn



Prvo što osjetite kad ovu stvar otvorite je miris! Ajme, savršen je. Intenzivan, ali opet ugodan i na usnama mi ne smeta nešto.

Dosta je masan i ne sklizne s usana. Na usnama izgleda lijepo i prirodno, nije preljepljivo. Prozirno je pa dobro izgleda i paše ako ga već koristite u zamjenu za sjajilo.

Imala sam poprilično velika očekivanja u vezi ovog proizvoda no nije ih baš ispunio. Ja čim vidim da negdje piše ulje mislim da je savršena stvar. Usne su zbilja meke i stvar je odlična za zaštitu, ali nikako nije za usne koje su nešto jače oštećene. 
Ako su Vam usne zbilja jako oštećene, ne polažite previše nade u ovu stvar jer im ne bude znatno pomogla, u tom slučaju uvijek se oslonim na Apivitine balzame i Labello maslace. Ovo je zgodno za prevenciju od isušivanja usana po ovom hladnom vremenu, ali ne i da ih obnovi nakon što su oštećene.



Jeste li isprobale ovu mazalicu? Što inače koristite za njegu usana?
Pišite mi, vaša Leonarda! :) 




4 komentara:

  1. A izgleda baš primamljivo nekako, šteta što ne "oporavlja" usne.
    Ja trenutno koristim Balein balzam od lubenice, haha, i samo sam ga zbog toga uzela, ali ispalo je da je super. Inače nemam toliko problema s usnama, osim lišajeva koji mi se uporno prave oko usana, zimi, naravno. -.-
    Kad nekog šminkam koristim Dexe od ananasa i planiram proširiti okuse jer su preslatki. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja te Dexe stalno stalkam u Bipi jer izgladaju predobro, baš mi je drago što si zadovoljna njima. Isprobati ću ih svakako. :D

      Izbriši
  2. izgleda slatko :D a jos je i kokos mmm :D

    OdgovoriIzbriši