nedjelja, 29. ožujka 2015.

Favoriti - ožujak 2015. #2

S proljećem je došlo i nešto sunca, no sasvim dovoljno da moja koža i s najmanjim susretom počne biti problematična kao što to biva pa traži novi puder i njegu. Jadna sam morala ići u shopping samo po to, ali neke sitnice sam morala uzeti još - reda radi. Ne možeš si kupiti samo ono što ti je stvarno trebalo, to onda nije nimalo uspješno, budimo realni.
Let the games begin...

Krenut ću od tekućeg pudera. Nakon izdvajanja većih svota za tu stvar, spala sam na Maybelline Affinitone koji sam kupila u Bipi u Bjelovaru na akciji za samo 37kn. I da ne valja, kupila bih ga.
No mali se stvarno pokazao kao dobra stvar. Moj je u nijansi 03 light sand beige. Ako se stavi u dva sloja ima jaaako dobro prekrivanje.



Još jedna Garnier micelarna! Mislim da se o tome već dosta pisalo, meni je druga boca. Stvarno je dobra, a omjer cijene i kvalitete je čudo. (u Bipi je često na akcijama)



U Conerovoj ljekarni sam kupila eterično ulje čajevca i makadamije. Čitala sam neke članke da ako se to dvoje nanese na prištiće ili čak sam čajevac, oni puno brže nestaju. Čajevac ima strašno jak miris i odlično odrađuje posao dok mi je makadamija multifunkcionalna. Ona ide i u kosu, malo na lice, kožicu oko noktiju, salate haha.



LOOK by Bipa olovke za usne su dosta pohvaljene na netu pa sam odlučila isprobati koju.
Ovog me mjeseca prala neka smeđa i sve njudiš nijanse pa sam uzela ovu u nijansi 1 wood. Predobra je za 12kn i traje na usnama, dobre je teksture.

Iako sam velika mrziteljica tih ljepljivih čuda, dala sam ovom malcu šansu. Opet nešto iz te Bipe, b.pretty sjajilo u nijansi 3 chocolate flower. I uopće nije ljepljivo! One VS gluposti su žali Bože. Stvarčica za 15kn izgleda mrak i na ružu ili olovci, a meni je super i kad imam samo njega.



Već sam neko vrijeme gledala taj Essence the satin lak i nisam bila baš sigurna. Pokušavam izbjeći njihove lakove jer odu s noktiju prelako, ali opet... boje su im tak dobre. I ajde, uzela sam ovog i oduševljena. Valjda prvi proizvod za koji prethodno nisam išla čitati neku recenzijicu. Ovaj moj je u nijansi 189 New York City call za 9,90kn u bjelovarskom DM-u.

Nezaobilazan. Ne znam koja je to bočica više. Čitala sam da nije baš najbolji, ali kako da ga ne koristim. Stavit ću dolje slikicu noktiju kada sam ih počela "uzgajati" i jednu kako je to izgledalo nakon par mjeseci. Bez Eveline 8in1 laka to bi bila mission impossible. Uvijek će se naći u mojoj košarici.



I kremica. Baleina ovog puta. Shvatila sam da mi se više sviđa nego ona masna Neutrogena zbog koje mobitel ispada iz ruku. Uzela sam ju prvenstveno zbog pakiranja. Fetiš na Eiffelov toranj i sve u znaku Pariza. Miriše po ljubičicama, brzo se upija i stvarno njeguje.



I sad malo random stuff. Živim na čajevima u zadnje vrijeme, osvojio me Cedevitin zeleni s đumbirom, čudo mi je. (nema vutra taste&smell)
Palim DM-ove Profissimo svijeće (anti tabak-jer ne volim dim, haha).

Žene, kupujte Budi.In magazin subotom jer to je nešto naše domaće, a valja. Jako mi se sviđa.
Btw, Bipa ima neki svoj magazin koji su mi strpali na blagajni i začuđena sam. Super trikovi, ideje za makeup i popusti, me like it.



LG

Broj komentara: 6:

  1. Garnier micelarna, LBB olovke za usta i Eveline lakovi su nam zajednički :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Zajednički su nam Garnier micelrna i Look by Bipa olovka za usne. Ja sam u zadnje vrijeme skupila podosta olovaka (Essence, LBB, Catrice, Avon, Flormar, ....) i pokazalo se da mi najbolje i najdulje traju Essence olovke (i "klasične" i one nove Longlasting iz Mullera). :D
    Zbog tih svih olovaka manje trošim ruževe u zadnje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam puno čitala o tim Essence olovkama, moram ih nabaviti.
      Meni je i bolje imati olovku nego ruž, a usput uštedim! :P

      Izbriši
  3. Dopada mi se blog jako! Eh da sam ja pravila tako lepe slike na početku :D
    Ne znam je li ja ne vidim ili nemaš bloglovin'? Obavezno napravi, GFC retko ko više koristi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, hvala ti, to slikam običnim HTC-om, znači zadovoljavajuće je. :D
      Nemam, napravit ću onda svakako! :)

      Izbriši