subota, 12. prosinca 2015.

EVELINE Nail Therapy ~ ulje za njegu noktiju i kožice

Moji nokti baš imaju burnu prošlost... od toga da sam ih grizla da bih od srama najradije sjela na ruke do tog da nisam mogla primiti čašu kakve sam kandže imala, no uglavnom, bez Eveline 8in1 sve je to 0 bodova.



Cijelo ljeto sam imala baš ogromne nokte, uživala sam u njihovom izgledu i pametna prestala koristiti Eveline... nakon nekih mjesec dana sve sam ih morala odrezati onako - skroz jer im više nije bilo spasa. Eto, tako ja od rujna bukvalno kupam nokte u Evelineu i da se oni oporave jer je šteta bila katastrofalna i polako je to išlo nabolje, ali ondaaaa... (bubnjevi)... ulje za njegu, također od najdražeg mi Evelinea!



Što Eveline kaže?
Dakle, riječ je o hranjivom ulju koje poboljšava izgled kožice,učvršćuje i daje sjaj noktima.
Kombinacija je ulja avokada, badema, obogaćeno vitaminima A, E i F. Osigurava optimalnu dnevnu njegu suhe, oštećene kožice slabih i lomljivih noktiju. 


Rok trajanja - 12 mjeseci
Količina - 12ml
Cijena - 19,90kn


Ja ulje nanosim svaku večer na cijelu nokatnu ploču, a posebno na kožu oko noktiju. Mirujem koju minutu da ulje malo odstoji te nježnim kružnim pokretima utrljam ulje u samu kožicu.
Nakon dva tjedna nokti izgledaju potpuno drugačije i koža je hidratizirana i meka.

Miris ovog proizvoda je divan. Osjeti se voćna nota što mi se jako sviđa jer mi većinom ta ulja namijenjena koži oko noktiju ne odgovaraju zbog mirisa, ovo me ugodno iznenadilo!

Ovo ulje bih svakako preporučila svim curama koje koriste Eveline 8in1 jer je on stvarno poguban za kožu -  doslovce ju pojede, no i curama koje geliraju nokte jer znam kako su moji nokti tada izgledali i bila bih sretna da sam tada znala za ovaj proizvod.


Koje je vaše mišljenje o Eveline proizvodima? Koristite li kakve ulja za njegu noktiju?
Pišite mi, vaša Leonarda! :) 




4 komentara:

  1. imala sam ovo ulje i bila zadovoljna :D volim i njegov miris :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ga probala, ali ga već neko vrijeme mjerkam u dm-u :)
    Mislim da ću ga kupiti, super će mi doći sad po zimi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je stalno zapinjao za oko, za zimu je super, stvarno njeguje izvrsno. :)

      Izbriši